Helt nyt online foredrag fra Kirsten Stendevad, stifter af

Illumina International Leadership Academy

GPS til den nye tids lederskab


Er du leder, iværksætter eller ildsjæl, der vil opgradere sig selv og dit virke, så du kan lede fremtiden

- din egen og den fælles?

 

Lær de 7 spilleregler, der gør dig i stand til at navigere med sikkerhed og dybfølt succes i verdens mest foranderlige æra

 

With Vishen Lakhiani

Playing For A Limited Time Only

By clicking the button above, you are creating an account with Mindvalley and agree to our Privacy Policy and Terms of Use, including receiving emails.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy  and  Terms of Service apply.

Med den erfarne lederudvikler Kirsten Stendevad

(med)forfatter til 10 trendsættende bøger om det 21. århundredes paradigmer

 Spiller kun i et begrænset tidsrum

Ved at klikke på knappen, erklærer du dig ok med at modtage information fra Kirsten Stendevad og tilslutter dig vores GDPR og privatlivspolitik.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy  and  Terms of Service apply.

 
13% frontløbere i verden

ER DU EN AF DEM? 

 
78 minutters

INSPIRATION TIL DIG, DER VIL SKABE FREMTIDEN

 
1000+

     OPGRADERET

Se smagsprøve på foredraget og hvem det er relevant for

Hvad du kommer til at lære

 1. Hvorfor det der har givet dig succes indtil nu ikke længere virker

  Og hvad der virker i stedet.

 2. De 7 spilleregler I det 21. århundredes lederskab

  Så du har et fremtidssikret fundament at stå på og et klart kompas at navigere efter i verdenshistoriens mest komplekse og fartprægede tidsalder.

 3. Hvad der standser dig, hvis du ikke er opmærksom

  Og hvorfor du ikke har en jordisk chance for at vide, hvad det er uden hjælp.

 4. Hvordan du kan gøre krise til kvantespring

  Og blive en af dem, der går op i stedet for ned i denne udfordrende forandringstid, hvor de fleste bliver pressede derhjemme, på jobbet eller af verden.

Når du har set dette online foredrag, vil du forstå hvor vigtigt det er at kende de nye spilleregler og indrette sig på dem, hvis du vil stå stærkt i den nye tid og få maksimal gavn af al din erfaring (også den, der gjorde ondt). Du vil forstå, at du nu bliver kaldt til at bruge alt det, du er og alt det, du har lært til gavn for almenvellet. Du vil se, at din tid er kommet, og at det der ligner kaos og sammenbrud kan blive dit gennembrud. Du vil kunne mærke, om opfordringen til at tage lederskab for at forme fremtiden stemmer overens med dit hjertes dybeste længsel og din indre ild.

Om Kirsten Stendevad

Kirsten Stendevad er en visionær frontløber inden for ledelsesudvikling og ekspert i det 21. århundredes (Op)Lysende lederskab.

Hun er (med)forfatter til 10 trendsættende bøger og har holdt foredrag og workdshops på blandt andet Harvard Business School, MIT og McKinsey & Company.


Kirsten er mentor for en række iværksættere og change makers og uddanner ledere med og uden titel i den nye tids lederskab.

Hun er MA i kultur og kulturformidling fra KU og New School og bl.a. certificeret kundalini-yoga instruktør og evolutionær coach.


Hun har tilbragt en stor del af sit liv i udlandet, herunder 12 år i Bruxelles og 10 år i New York.

Online foredraget er baseret på Kirstens  populære bog om megatendensen "Det Feminine Århundrede".

Kirstens perspektiver om de 7 spilleregler I det 21. århundrede er i stigende efterspørgsel både Danmark og udlandet nu, hvor det i kølvandet på Covid19 er blevet tydeligt, at vi skal til at arbejde, lede og leve på nye måder, men mange er i tvivl om hvad det er for noget nyt, der erstatter det gamle.

Mange giver Kirsten den feedback, at hendes grundige, velafprøvede research og mangeårige erfaring virker som en  kærkommen hjælp i en kaotisk og omskiftelig tid.

Kirstens force er, at hendes viden ikke kun er teoretisk. Hun har undervist i et nyt lederskab baseret på Helhed siden 2003.

Men i forbindelse med sin 7 årige søns sygdom og død blev hun tvunget til at spise sin egen medicin i en helt anden liga end tidligere. Derfra ved hun af erfaring, at det er muligt at gå op i stedet for ned, selv når det værste rammer. 

Kirsten får ofte den tilbagemelding, at det er livsforandrende at følge hendes levede eksempel på et nyt lederskab, og at dette har spredt utallige ringe i vandet, både privat, professionelt og verdensborgerligt.

Sagt om Kirsten Stendevad

Kirsten er en eminent mentor

“Kirsten er en eminent mentor” Hun har set mine blinde vinkler, sat ord på det usynlige og givet mig helhedsorienterede input der har fået min vision til at sige “click”. Sammen med hendes hjælpere, og det fantastiske netværk af andre pionerer, er jeg blevet løftet til et endnu højere bevidsthedsniveau, og langt højere forretningsniveau. Jeg har lært så meget, der har ændret så meget for mig. Jeg har fået styrket mit selvværd og min retning markant, og min kreativitet og produktivitet er steget, mens min stress er sænket. Jeg har fået nye gode arbejdsvaner, et fantastisk netværk og nu synes “umulige” drømme realistiske.”

Tine Pia Jensen

Tine Pia Jensen, CEO, Lumuma Production & brand agency

“Kirsten er virkelig en mester i at få det smukkeste lys frem i os alle og at sikre, at vi får næring til både krop og sjæl”

“Mit nuværende lederkursus hos Kirsten er det mest transformerende, jeg nogensinde har oplevet. Dét, at forløbet varer næsten et år og med månedlige fysiske og ugentlige virtuelle møder, gør, at det er umuligt at undlade at etablere en ny praksis. Jeg har åbnet op for mere fysisk styrke, indre ro og ikke mindst mere livsglæde helt alment. Opbakningen fra både Kirsten, hendes eminente og inspirerende co-leaders og hele heppekoret på holdet gør, at jeg har fundet rod i et fællesskab, som giver mig stor styrke og inspiration til min hverdag. Med de resultater vi allerede nu ser for os, som deltager i Kirstens forløb i år, kan jeg ikke forestille mig andre end Kirsten, som kan bringe en gruppe ledere uanset deres køn, så langt på så kort tid – og med så megen glæde, latter, sammenhold, inspiration, energi, gejst, motivation og ihærdighed. Kirsten er virkelig en mester i at få det smukkeste lys frem i os alle og at sikre, at vi får næring til både krop og sjæl.” Har lige fået at vide at jeg nu både er nomineret til Årets kollega og Årets leder – det var ikke sket uden dette forløb!"

Laila Blem Kofoed

Chef, IKT-Driftsstyring i Gjensidige Danmark

“Det er det bedste, jeg har gjort i min karriere”

“Lederudviklingsforløbet som fremtidsleder er det bedste, jeg har gjort i min karriere, da forløbet omhandler alle værktøjer, der skal til for som helt menneske at lede i den nye tid med brug af et feminint og maskulint mind-set og praksisser. Anbefaler varmt Kirsten Stendevads forløb til alle. Det slår alle outplacement forløb."

Gitte Madelaire

former Head of Operations & Minister of Culture at Ensure, now consultant

Dette online foredrag giver dig det overblik og opløftende perspektiv, der let drukner i hverdagens informations overload.

I dette online foredrag vil Kirsten Stendevad dele de megatendenser, vi alle er påvirket af, den nyeste forskning om hvad der efterspørges hos ledere verden over, og hvad frontløberne gør for at indrette sig på den fremtid, der allerede er fuld igang. 

Hvad andre siger om Kirsten Stendevads foredrag

5 stjernet

Du fik den højeste evaluering af alle - fem stjerner ud af fire. Godt klaret"

David Madié

CEO Growthwheel.com

Det rykkede!

Det var et fantastisk indlæg du leverede Kirsten, jeg er sikker på det “rykkede” noget i alle tilstedeværende. Med mennesker som dig i verden er der håb."

Marion Pedersen

Konferencier Universal Peace Federation i anledning af FN´s Fredsdag

Fantastisk!

Vi har lige evalueret dagen og alle som deltog i din super foredrags workshop var enige om, at det var dagens bedste og at det burde være obligatorisk for alle at høre dit budskab. Fantastisk."

Morten Boel Sigurdsson

Founder Omada

Find masser af lignende vidnesbyrd om Kirsten Stendevads arbejde på hendes hjemmeside.

Klar til at skabe en Lys fremtid derhjemme, på jobbet og i verden?


Lær hvordan ved at skrive dig op til dette online foredrag.

Med Kirsten Stendevad

Nordisk oplyser om en mere feminin fremtid og fremkalder af verdensforandrende ledere

 Spiller I begrænset tid

Ved at klikke på ovenstående knap giver du samtykke til den privatlivs- og GDPR politik, du finder på kirstenstendevad.com. Og tillader at jeg sender dig mit nyhedsbrev, som du nemt kan afmelde med et enkelt klik, hvis det ikke er noget for dig.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy  and  Terms of Service apply.